OTEVÍRACÍ DOBA VELIKONOCE Více

Důležité info: Vážení zákazníci, v době velikonočních svátků od 29. 3. - 1. 4. 2024 máme všechny pobočky uzavřené. Děkujeme za pochopení.

Méně

7 dobrých důvodů, proč se celoroční půjčka vyplatí

14. 09. 2020

Občas se ptáte, jestli se opravdu vyplatí půjčit si lyžařskou výbavu na rok dopředu. Tak jsme to pro vás sepsali. Zjistíte, jak ušetřit peníze a raději za ně pořídit krásný pobyt, jak zbytečně nečekat ve frontě a jak myslet na své zdraví… No, mohli bychom pokračovat, ale o dalších výhodách si přečtete níž.

„Hodí se celoroční půjčka i pro mě?“

Ve zkratce vám prozradíme, že celoroční půjčka lyží se hodí, když:

  1. Potřebujete vyměnit lyže, ale v nových se moc nevyznáte.
  2. Nemusíte mít zbytečně drahé kousky a kopec si vychutnáte s půjčenými.
  3. Chcete ušetřit čas. Odbavíme vás totiž během jedné návštěvy za rok.
  4. Vyrážíte lyžovat na dlouho nebo víckrát za rok, takže rádi ušetříte. A mezi námi, horské přirážky jsou vysoké.
  5. Nechcete vstávat v 5 ráno, abyste si v půjčovně opravdu vybrali.
  6. Nebaví vás čekat do druhého dne, protože dnes už na vás lyže nezbyly.
  7. Hledáte výbavu pro své děti, které každý rok povyrostou. 

Pokud jste se mezi 7 body našli, neváhejte a prohlédněte si nabídku lyží i snowboardů našich půjčovnách v Praze a Hradci Králové. Právě teď si vyberete podle sebe a nebudete muset půjčovat, co zbyde. Navíc budete mít lyže u sebe a na hory je vezmete, když se to hodí vám, ne ostatním, co čekají v půjčovně. 

Mít tak lyže za lepší cenu...

Týden a rok je obrovský rozdíl – časový, ale s námi i finanční. Víte, na kolik vás vyjde půjčení lyží na týden až dva na horách a na kolik půjčovné celého lyžařského setu na rok v Happy SportuPro srovnání jsme vybrali aktuální ceny z nejmenovaného ceníku lyžařského střediska.

Cena za komplet lyží, bot a holí na 6 až 11 dní by vás tam vyšla na 1620 Kč. Ovšem celý set můžete mít za skoro stejné peníze, jen na celý rok… A to už je rozdíl. V Happy Sportu totiž pořídíte celoroční půjčku lyžařského setu třeba do 3 000 Kč.

Ale dost příkladů, mrkněte sem a spočítejte si cenu online, ať máte jasno. Náš konfigurátor ji šikovný počtář a stačí mu, když do něj zadáte svou váhu, výšku, zda chcete jen lyže nebo celý set a zdatnost. Ostatní za vás udělá. A jen pro představu:

Žena začátečnice, která váží lehce nad 50 kg zaplatí za celý set na rok jen 2 849 Kč.

Užijete si hory ve zdraví

S námi ušetříte nejen peníze, ale hlavně své zdraví. Ptáte se jak? S celoroční půjčkou budete mít lyže stále u sebe a nemusíte se tak mačkat ve frontě. Kdo by se teď toužil lepit na ostatní, že... Zvolte raději celoroční půjčku a vyrazíte na čerstvý vzduch podle sebe. 

Řešíte však strach, že se v zimě nebude jezdit? Buďte bez obav. V rámci celoroční půjčky vás pojistíme spolehlivým krytím. Dali jsme totiž dohromady pojištění, na které se můžete spolehnout. Mimo pojistku na neúmyslné poškození výbavy teď za stejnou cenu 220 Kč získáte i krytí Anti-Covid. O co jde a co vše tím získáte?

Především si užijete hory bez komplikací a budete chráněni pro případy uzavřené země či skiareálů. Krytí totiž platí v případě oficiálně uzavřených hranic a 95 % skiareálů v ČR, ale i za situace, že zůstanou hranice otevřené, ale 95 % lyžařských areálů se v Evropě zavře. Kdy a jak se pojistka vyplácí, zjistíte v tomto článku, kde se věnujeme příkladům z praxe.

Vyzrajete nad ostatní a…

Zařiďte si celoroční půjčku už teď. Kdo dřív přijde, ten dřív získá:

  • Skvělý výběr z našeho precizně nachystaného vybavení.
  • Super ceny, protože je stále před hlavní sezónou.
  • Příjemné lidi, kteří tomu fakt rozumí a jsou na pobočce nebo vám poradí online.

    Ušetříte za servis i výměnu výbavy

    S celoroční půjčkou budete mít u nás zdarma péči o vybavení, a to během celé sezóny. Bezplatně vám zajistíme jeden servis skluznice i hran na špičkovém švýcarském stroji a do tří dnů si můžete lyže nebo snowboard zase vyzvednout. A kdybyste měli naspěch, umíme servis na počkání. 

    Také se nemusíte bát, že byste platili za výměnu lyží či bot. Přijdete k nám v průběhu celé sezóny a společně vybereme, co vám padne. Bezplatnou výměnou potěšíme hlavně rodiče, kteří pak nemusí kupovat stále větší výbavu. Když děti povyrostou, přijdete s nimi na pobočku a půjčíte jim výbavu na míru.

    TIP pro rodiče: čeká děti lyžák a potřebují potvrzení o seřízení? Postaráme se o něj zdarma a když pro ně zajistíte celý komplet, půjčíme jim helmu také zdarma. 

    Chtějte prostě nejpohodlnější cestu, jak se vybavit na hory s celou rodinou a jezděte každý rok na nejnovějších modelech. S celoroční půjčkou budete mít stále ideální velikost vybavení, díky čemuž si užijete hory na maximum. A kdybyste v něčem tápali, tady je to přehledně. Ovšem rádi vás uvidíme i na pobočkách a probereme vše osobně. 

Mohlo by vás také zajímat

Vybavte se v Happy Sportu na jarní prázdniny 2024

HAPPY VÁNOCE a pohodový prosinec – garance doručení, vánoční balíčky a další vychytávky

Jak vybrat dětské kolo

Potřebujete poradit?

Nyní jsme offline
PO-PÁ 11:00 - 19:30SO 10:00 - 17:00NE 10:00 - 18:30
774 493 483 dotazy@happysport.cz