OTEVÍRACÍ DOBA VELIKONOCE Více

Důležité info: Vážení zákazníci, v době velikonočních svátků od 29. 3. - 1. 4. 2024 máme všechny pobočky uzavřené. Děkujeme za pochopení.

Méně

Jaká je cesta lyží z hor až k vám? Budete se divit!

06. 10. 2020

Nebereme zboží jako jiné sportovky. Máme trochu jiný přístup, díky kterému jsou lyže i boty pod kontrolou a v tom nejlepším pořádku. Chcete vědět, jakou cestou si projdou lyže, co pak dlouhá léta slouží i vám? Začtěte se do našeho článku, kde vám představíme, jak si vybíráme zboží a jak se o něj staráme. Nejspíš se budete divit...

Máme unikátní přístup

Vedle použitého zboží totiž kupujeme hlavně lyže nové. Ty pak uskladníme v těch nejlepších podmínkách a půjčujeme. Známe tedy jejich původ a víme, v jakém jsou stavu a kdo na nich jezdil. Lyže pak servisujeme jen na top strojích. 

Navíc lyže dáváme primárně i na celoroční půjčky, díky čemuž jsou v té nejlepší kondici, jelikož nejsou tak často ježděné. Nad lyžemi máme tak kontrolu po celou dobu a když je prodáváme zákazníkům, ručíme za každou z nich.

Ze švýcarských hor až k vám

Kromě nových lyží doplňujeme naše půjčovny i lyžemi použitými. Nebereme však lyže z českých bazarů jako jinde. Klademe totiž důraz na jejich kvalitu a lpíme na tom, abyste měli lyže jen z dobrých zdrojů. A kde v Evropě najdete ráj lyžařů, tradiční přístup ke sportu a důkladnou péči o zboží? 

Představte si opravdu svěží vzduch, zasněžené alpské vrcholky, vyšperkované skiareály, sjezdovky dlouhé tak, že si uděláte pár zastávek a stále nejste dole… Ano, mluvíme o Švýcarsku. Alpy tu pokrývají téměř celou zemi a troufáme si říct, že toto je národ, který skutečně ví, jak se o lyže starat. Švýcarsko se nám v dodávání osvědčilo a stalo se pro nás symbolem spolehlivosti a kvality. 

Dodavatele vybíráme z dobrých zdrojů! 

Proč vybíráme právě ze Švýcarska? Ceníme si toho, že s lyžemi zacházejí slušně od úplného startu. Vedle toho a správného servisu bereme v potaz i dlouhodobé vztahy, jež s dodavateli máme. Můžeme se tak spolehnout, že nám nabízí kvalitu, ne doštípané lyže z neprověřených zdrojů. Máme k lyžím zkrátka vztah, budujeme ho už 30 let a záleží nám na každém kousku, co prošel pod našima rukama. 

Bereme ty nejlepší

Říkáte si, jak asi vybíráme lyže? Už na vstupu koukáme jen po nejlepších kouscích. Ty pak stejně kontrolujeme a děláme všem pečlivý servisNež se totiž lyže dostanou k vám, mají je v odborné péči naši technici.

Jen perfektně připravené lyže vám zajistí bezpečnou jízdu. Servisáci tak dbají, aby lyže reagovala na každý pohyb a poskytla vám vysokou stabilitu. Servis tak provádí na nejmodernějších švýcarských strojích, co zaručí dokonalou, ale i šetrnou úpravu hran a skluznice. 

Když lyže dorazí do Happy Sportu...

Jsme vlastně „výrobní“ firma, protože než lyže nabídneme zákazníkům, náležitě každou z nich vypipláme k vaší maximální spokojenosti. Mimo servis lyže třídíme, a to podle stupně jejich použitelnosti. Pak je znovu naceňujeme, abyste získali kvalitní servisované zboží za fér cenu. Ne se švýcarskou, ani českou vysokohorskou přirážkou. 

Lyže se u nás mají jako v pokojíčku 

Jistě víte, že na kvalitu lyže má vedle správného servisu obrovský vliv i její uskladnění v teple a suchu. Proto si vybíráme ty nejlepší sklady, kde jsou vaše lyže mimo sezónu v ideálním prostředí. Pak můžeme ručit za to, že jsou v bezpečí a připravené na svah. Vždyť zima se neptá…

 

I na cestě musí všechno klapat 

Použité zboží sice urazí dlouhou cestu, ale stále je pod naší pečlivou kontrolou. Máme na něj vlastní auta a řidiče, kteří umí náklad upevnit a přivézt z bodu A do B v pořádku. Vaše budoucí lyže jsou tak během transportu v bezpečí a dostane se jim správného komfortu. Řidiči také vědí, jak mají být zabalené. Jde totiž o křehký kousek.  

 

A co balení v e-shopu? 

Zboží vám nebalíme na pultu vedle notebooků a kosmetiky… Lyže nás baví a věnujeme jim, co žádají. Prostě chceme, abyste si domů přinesli vysněné lyže, s nimiž vyrazíte na kopec a užijete si parádní lyžovačku. 

Kdyby něco, tak jsme tady 

Pokud by vám lyže přece jen neseděly, samozřejmě vám je vyměníme, a to v prodloužené lhůtě 45 dní od převzetí. Veškeré detaily pak najdete na našem webu nebo u našich asistentů na pobočkách. 

 

Lyžování je krásný sport, který si zaslouží pozornost, přípravu a taky opravdový zájem. Nejen na svahu, ale i v servisu, skladu a půjčovně. A proto jsme tu my. 

Mohlo by vás také zajímat

Vybavte se v Happy Sportu na jarní prázdniny 2024

HAPPY VÁNOCE a pohodový prosinec – garance doručení, vánoční balíčky a další vychytávky

Jak vybrat a nespálit se

Jak vybrat lyžáky

Potřebujete poradit?

Nyní jsme offline
PO-PÁ 11:00 - 19:30SO 10:00 - 17:00NE 10:00 - 18:30
774 493 483 dotazy@happysport.cz