OTEVÍRACÍ DOBA VELIKONOCE Více

Důležité info: Vážení zákazníci, v době velikonočních svátků od 29. 3. - 1. 4. 2024 máme všechny pobočky uzavřené. Děkujeme za pochopení.

Méně

Když je sníh a vleky stojí

08. 01. 2021

Jako by vás zasněžené vrcholky přímo volali: Pojď, vezmi lyže a sjeď ten kopec. Lepší podmínky nebudou... Inu, rádi bychom, ale situace není pro lyžaře úplně příznivá. Naštěstí v Happy Sportu máme kopec nápadů, jak si hory a sníh užít, i když jsou vleky mimo provoz.

Co podniknout v zimě 2021? 

Na horách nemusíte jen lyžovat a krouhat obloučky na snowboardu. Vedle toho a sáněk si můžete užít i běžky, skialpy nebo sněžnice. Vždyť kdy jindy se vám naskytne možnost, objevit i jiné zimní sporty. 

Věříme, že další sezóna bude jako dřív, ale teď pojďme dát šanci jiným parťákům na hory. Ty jsou teď zasypané sněhem, který nepočká. Ale žádné strachy, sníh stíháte a následující zábavu zvládnete po vlastní ose, i v případě, že vás vleky nevyvezou. 

Vleky stojí, běžky jedou! 

Co by to bylo za sezónu, kdybyste alespoň jednou nevyrazili na běžkách. Pokud vám však chybí, mrkněte na náš e-shop. Nabízíme nové i použité běžky Atomic, Fischer, Salomon, Rossignol či Sporten a mezi nimi si vyberou jak profíci, tak začátečníci. A je jedno, jestli jste žena, muž nebo běžky pořizujete svým dětem. V Happy Sportu myslíme na všechny sportovce a s výběrem vám rádi pomůžeme. 

A teď pro ty ostřílené… U nás najdete běžecké lyže nejen na skate, ale i klasiku, kombi nebo backcountry. Tak směle do nabídky

Není cesty nahoru? Jsou tu skialpy 

Rádi byste si užili výhledy z vrcholků, sjeli kopec a pak si ho zase vyšlápli, aniž byste potřebovali vlek? Pak není nic lepšího než skialpy! Jejich nejrůznější provedení najdete na našem e-shopu.

 

„Mít sněžnice, zažiju hory úplně jinak“

Ano, stačí málo k tomu, abyste se vyškrábali na jakýkoliv kopec. Jen si vybrat ty pravé sněžnice a můžete s rodinou vyrazit na naše aktuálně zasněžené hory. Sněžnice jsou především dost praktické, protože když vás přestanou bavit, sbalíte je jednoduše do většího batohu a můžete se zabořit do zaváté pěšiny a poslouchat, jak to pěkně křoupe. 

Půjčování nikdy nebylo jednodušší 

  • Nechcete chodit do půjčoven a riskovat setkání s jinými sportovci?
  • Trochu bojujete s místem a uskladněním? 
  • A nakonec si nejste jistí, zda vás jiná aktivita bude bavit a investice do nového je příliš vysoká? 

Využijte naši jedinečnou nabídku Online půjčovny na našem e-shopu a nechte si zboží poslat až domů. Popřípadě si ho můžete vyzvednout v našem výdejním okénku. 

 

Servis je nezbytný i teď 

I v této nelehké době se maximálně snažíme, abychom pro vás zařídili tu nejlepší péči a mysleli na vše, co můžete v sezóně využít. A jestli jste na hory vybavení, zbývá jen poslední, přesto důležitý krok  pořádný servis. A teď vás asi překvapíme, jelikož i ten zvládneme na dálku. Máme totiž perfektní online servis. 

A kde si užít zasněžené radovánky? 

Skialpy a běžky už netrpělivě čekají, tak s nimi vyrazte mezi krásy zasněžených kopců. 

Začneme sněžnicemi, a protože sněží teprve pár dní, bude lepší, když s nimi zajedete do královských hor Čech – Krkonoš. Co takhle vyjít v místě Friesových bud směrem na Černou horu. Měří jen 13 km a cestou se budete skutečně kochat. 

V Krkonoších ale můžete vyrazit téměř kamkoliv, jen je potřeba se řídit podle doporučení Horské služby a nepřeceňovat své možnost, zvlášť, pokud jste začátečník. A kdyby vás už naše nejvyšší hory začaly nudit, máme v Čechách i další krásná místa, třeba Rychlebské hory.

Říkal někdo výlet na běžkách? Pak vám dáme inspiraci, kam na nich vyrazit. V Happy Sportu si chválíme trasy na Vysočině. Konkrétně z Čachnova do pohádkových KřižánekCesta vede přes Karlštejn, takže o výhledy nebude nouze. Vyjížďku pak zakončíte v malebných Křižánkách, kde teče řeka Svratka a leží nejen místní chaloupky, ale tyčí se i dechberoucí skály. 

 

Nedávejte horám vale, existuje spousta možností, jak si hory užít i v této nevalné době. A my vám se zážitky rádi pomůžeme. 

Mohlo by vás také zajímat

Vybavte se v Happy Sportu na jarní prázdniny 2024

HAPPY VÁNOCE a pohodový prosinec – garance doručení, vánoční balíčky a další vychytávky

Jak vybrat dětské kolo

Potřebujete poradit?

Jsme online
PO-PÁ 11:00 - 19:30SO 10:00 - 17:00NE 10:00 - 18:30
774 493 483 dotazy@happysport.cz