OTEVÍRACÍ DOBA VELIKONOCE Více

Důležité info: Vážení zákazníci, v době velikonočních svátků od 29. 3. - 1. 4. 2024 máme všechny pobočky uzavřené. Děkujeme za pochopení.

Méně

LÉTO v Happy Sportu zahřeje každého sportovce

18. 04. 2021

Přeskočili jsme jaro a vlítli rovnou do léta! Co to pro vás znamená? Tak především si můžete libovat v letních sportech už teď! A začít třeba se správnou výbavou, kterou najdete na našem e-shopu, kam jsme s předstihem přidali sportovní vybavení a vše na venkovní zábavu pro celou rodinu.

Léto na paddleboardu

 

Co by to bylo za léto bez vody a paddleboardu! Vždyť z jeho „sedla“ je nejhezčí výhled na rozkvetlé břehy, písečné pláže nebo skály okolo řek. A poslední dobou se tenhle sport rozmohl natolik, že se paddleboardy začínají pořizovat ještě před sezónou. Proto svůj SUP vyberte už teď, dokud máme všechny typy, velikosti i design. 

 

U nás najdete nafukovací paddleboardy pro rodinu i pro jednotlivce, na jógu či cvičení. V nabídce najdete samozřejmě i potřebné příslušenství

Letos máme pro všechny nadšence vodních sportů novinku! A to půjčovnu paddleboardů! Takže pokud si nejste jistí, jestli je tahle zábava pro vás, stačí se na nás obrátit, my vám pomůžeme a poradíme, jaký vybrat. A že už máte jasno, jen se bojíte, že vám ho někdo vyfoukne? Stačí si ho jednoduše rezervovat

 

Komu doma zahálí starý paddleboard, může ho vyměnit za nový! Spustili jsme totiž SUPkomisi, do které prkno pošlete a nabídnete třeba začátečníkům. My stav vašeho boardu posoudíme, zajistíme prodej a pak vám za něj vyplatíme částku. 

 

Víte, kam v Praze na paddleboardy? 

 

Dáme vám 3 nejlepší tipy, kam vyrazit s paddleboardem v Praze. A jak už mnozí tuší, prvním místem je romantická Berounka. Ona taková projížďka křivoklátskými lesy vypadá přesně tak, jak ji kdysi popsal Ota Pavel. Tak co se vydat do míst, která jsou hned za městem a kde objevíte malebný kraj jak z jiné doby...

 

Mohli bychom doporučit i samotnou Vltavu v centru, Žluté lázně, ale předpokládáme, že tam bude asi plno. Proto zamiřte na Proboštská jezera, klidnou hladinu, kde je čistá a klidná voda, co přímo volá po relaxu na boardu. Na své si tu přijdou hlavně začátečníci. 

 

A nesmí chybět ani Vrané nad Vltavou, tip pro zkušenější závodníky. Jsou tu totiž jezy a voda je trochu divočejší. Zato o zábavu je tu postaráno a o výhledy není nouze. 

Hry na zahradu pro celou rodinu 

Už jste někdy slyšeli, že by se na zahradě zabavila opravdu celá rodina od dětí až po babičky, a to při jedné hře? Tak teď vás asi překvapíme, protože jsme nové hry na zahradu sami vyzkoušeli a můžeme je doporučit! Na e-shopu tak najdete prověřené a v Čechách zatím neobjevené hry, které mají v zahraničí železnou tradici. 

 

Vybírejte u nás venkovní hry na léto a slibujeme, že je rádi rozbalíte i doma na koberci, až budou venku plískanice. 

Říkal někdo Malý Dobrodruh? 

Pak myslel pobočku v Čakovicích, kde se nachází ráj pro malé, ale i velké dobrodruhy! Zkrátka místo, na kterém seženete vše od pláštěnky, přes holinky, batohy, mikiny až po trička a termoprádlo pro děti do přírody. A řekneme vám, že lepší místo s širokým výběrem dětského outdoorového oblečení nenajdete. 

Pokud však pro děti sháníte předskokana kola, mrkněte na First Bike! Právě jsme je naskladnili a naše děti se na nich odstrkují jako divé. Tohle vaše ďáblíky naučí rovnováze, správnému sezení, držení řidítek a budou připravené na další kolo. Při koupi nezapomeňte na helmu

 

Letos jsme si na léto posvítili mnohem dřív, a tak máme produkty skladem a další ještě přidáme! Navíc vám rádi pomůžeme s výběrem jakéhokoliv kousku. Máme totiž rádi, když si se zákazníkem popovídáme, poradíme a doporučíme i tipy do začátku. Neváhejte se na nás proto obrátit, kdykoliv si nebudete jistí.

Mohlo by vás také zajímat

Vybavte se v Happy Sportu na jarní prázdniny 2024

HAPPY VÁNOCE a pohodový prosinec – garance doručení, vánoční balíčky a další vychytávky

Jak vybrat dětské kolo

Potřebujete poradit?

Nyní jsme offline
PO-PÁ 11:00 - 19:30SO 10:00 - 17:00NE 10:00 - 18:30
774 493 483 dotazy@happysport.cz