Pojištění na hory s Generali Českou pojišťovnou

31. 08. 2020

Chcete se na sjezdovkách věnovat jen sportu, rodině, koukat na zasněžené vrcholky a učit děti správný postoj na lyžích? Abyste zažili opravdu vysněnou dovolenou, půjčte si v Happy Sportu kvalitní vybavení pro celou rodinu a jako náš klient tak získáte nárok na slevu 30 % z ceny cestovního a úrazového pojištění u Generali Česká pojišťovna.

Zimní sporty jsou super, ale můžou být i nebezpečné 

Lyžování a snowboarding není jako stavět sněhuláka… Proto se vyplatí být dobře pojištěný. A jelikož vám chceme zajistit ten nejlepší pobyt na horách bez zbytečných starostí, nově u nás získáte cestovní a úrazové pojištění.

Nemusíte chodit zvlášť na pobočku, abyste byli v Krkonoších v klidu. Od 14. září nabízíme s Generali Českou pojišťovnou rychlou a jednoduchou možnost pojištění. Navíc získáte slevu 30 %. Chcete vědět, jak? Uvařte si hrnek kafe a čtěte dál.

Cestovní pojištění – to je přece jasnačka

Sjednáváte ho na každou dovolenou. Pojistné totiž pokryje až 100 000 000 Kč. S Generali máte navíc nonstop asistenci v českém jazyce a platí pro cesty v ČR, Evropě i po světě. Sportovat můžete bez omezení, protože více než 77 sportů kryjí už v základním balíčku a další si můžete připojistit.

„A potřebuju taky úrazové, když mám cestovní?“

Kombinace cestovního a úrazového pojištění je ideální. Úrazovku totiž sjednáte pro celou rodinu a kdyby se něco semlelo, máte nonstop ochranu napříč světem. Získáte záruku, že se o vás postará asistenční služba i v noci a nebudete platit léčbu za své.

Peníze vám pojišťovna vyplatí ihned po stanovení diagnózy. Jistota se vztahuje také na extrémní sporty a hrazená je samozřejmě i hospitalizace v nemocnici.

Generali to jistí, protože…

Generali Česká pojišťovna je stabilní a rozhodně vás nenechá ve štychu za žádných okolností. K dispozici vám je až 6000 poradců, kteří se vám budou věnovat, kdyby se něco přihodilo. Mají dlouholeté zkušenosti a důvěřuje jim přes 4 miliony zákazníků.

Jet na střelce se nevyplácí…

Ono se řekne, dovolená v Čechách,… Co by se asi tak mohlo stát. Ovšem i za domem se může něco zvrtnout, nedej bože kotník, a pak je pozdě na nějaké: co by, kdyby…

Před cestou na dovolenou je potřeba vzít v úvahu různé scénáře. Při pobytu, ale hlavně sportu – lyžování, snowboarding či běžky – se můžete zranit. Nebo do někoho nechtěně narazit na svahu.

Pro všechny tyto případy a další rizika je dobré mít sjednané pojištění. Protože v Evropské unii vás bezplatně na modrou kartičku pojištěnce ošetří jen ve veřejných zařízeních. A ta nenajdete všude. Kartička vám nezajistí ani úhradu spoluúčasti a pro představu – v Rakousku se platí v rámci spoluúčasti třeba i drahé zásahy horské služby.

Tak proč se nepojistit rovnou při zařizování zimního vybavení. Když si totiž úrazovku a cestovní pojištění sjednáte přes nás, získáte 30% slevu!

A jak mít pojištění i se slevou?

Uzavřením smlouvy o nájmu sportovního vybavení získáte automaticky nárok na slevu 30 % úrazového a cestovního pojištění. Kód pro uplatnění slevy najdete ve vaší smlouvě. Prostřednictvím banneru se dostanete na formulář pro sjednání pojištění od Generali České pojišťovny a.s. Abychom vám mohli poskytnout uvedenou slevu, je důležité použít pouze tento odkaz. Kód ze smlouvy pak zadáte v daném kroku formuláře. Lze využít pouze jednou.

Budete tak pojištěni za výhodnějších podmínek a na svahu získáte jistotu, že se o vás spolu s Generali postaráme. Starosti tak nechte na nás a hurá na hory.

Mohlo by vás také zajímat

Happy Sport půjčuje sněžné brusle Tomsen

Paddleboardy

Jak vybrat dětské kolo

Vybavte se v Happy Sportu na jarní prázdniny 2024

Potřebujete poradit?

Nyní jsme offline
PO-PÁ 10:00 - 18:00SO 9:00 - 15:00NE ZAVŘENO
774 493 483 dotazy@happysport.cz