Půjčit lyže v Praze, nebo na horách? To je oč tu běží

26. 09. 2020 / Tipy a rady

Přemýšlíte, zda půjčit lyže už v Praze, nebo nechat zařizování do cílové stanice a všechno doladit až na dovolené? Uděláme vám v tom jasno a odložíme si tu pro vás pár důvodů, proč nenechat půjčování lyží na hory. Po přečtení budete vědět, jak ušetřit, jak mít na dovolené klid a nevybírat z toho, co na horách zbylo.

„Zlato, už je vem a jdem. Je tu hrozný vedro“

Půjčení lyží jde i bez fronty a lidí, co jsou od vás na centimetry „daleko“. Třeba v prostorných a moderních půjčovnách v Praze, kde se nebudete mačkat v oteplovačkách a bundě mezi ostatními lidmi ve frontě. Kde se nebudete potit v přetopené místnosti, ale projdete si lyže jednu po druhé a když si o nich budete chtít podumat, posadíte se v klidu k našemu krbu.

„Vážně už na mě nic nemáte? Super, dnes nelyžuju.“

Půl roku se těšíte na dovolenou v horách, šetříte, abyste měli dokonalé zážitky a pak se stane, že vám na svahu v půjčovně oznámí: „Litujeme, ale dnes už jsou tyto velikosti zabrané.“ Potom máte trochu jinou náladu než ve svých představách, že. 

Udělejte si chvilku už před dovolenou a zajeďte si do Prahy vybrat z široké nabídky lyží, co jsou perfektně servisované. Nemusíte brát to poslední, co zbylo na horách. Nebo vstávat v pět ráno, abyste lyžovali… V Happy Sportu se vám budeme věnovat i po tom, co si vychutnáte sobotní brunch s rodinou. 

„To je docela drahé…“

Ano, zimní dovolená stojí dost. Vedle skipasů, ubytování a dobrot je na horách drahé i půjčení samotných lyží. Za jedny lyže na týden zaplatíte například i 3 000 Kč. Což byste v Praze dali za celoroční výpůjčku lyží.

Chceme jen říct, že když si půjčení nenecháte na poslední chvíli, zaplatíte podstatně nižší částku a vyhnete se vysokohorské přirážce, jaká na vás číhá v každém lyžařském středisku… Abyste si udělali opravdu konkrétní představu, nakoukněte do našeho konfigurátoru, který to spočítá za vás během chvilky.

Tak co říkáte na 3 hlášky… Už jste je v horských půjčovnách vyslovili i vy? Zkuste letos změnu. Půjčte si lyže v Praze, kde na průpovídky není prostor. No a pokud potřebujete ještě další důvody, pojďme na ně.

V Praze to jde v klidu a svižně

Na dovolenou můžete jet na pohodu a s tím, že máte perfektní lyže, ale hlavně možnost na čem lyžovat, když jsou konečně ideální podmínky. Už se nestane, že budete čekat do druhého dne, než se lyže v horské půjčovně zase naskladní. 

V Praze jednoduše ušetříte čas i nervy – vyberete během jedné krátké návštěvy. Do auta už sednete bez stresu a nebudete muset chlácholit ženu, že letos si rozhodně vyberete hned pod sjezdovkou…

Příjemná obsluha a dokonalý servis na míru

U nás dostanete i kvalitní servis od techniků, co tomu fakticky rozumí. Starají se o lyže každý den a ví, že každá z nich potřebuje specifický přístup, a ten vám rádi nabídnou. Servisáci i asistenti si na vás udělají i dost času. Nikdo tu nespěchá, aby rychle obsloužil netrpělivce ve frontě, kterým za pár hodin vyprší skipass. 

Věříme, že jsme společně rozluštili, oč běží. Teď už si jen vzít příklad od klasika Shakespeara a doplnit jeho slova po svém: „… aby až jednou na vlasy nám padne sníh, mohli jsme si říct –“ lyžování bylo krásné, nečekali jsme u svařáku a neskládali básně. 

Kde nás najdete?

Mohlo by vás také zajímat

Happy Sport půjčuje sněžné brusle Tomsen

Paddleboardy

Jak vybrat dětské kolo

Vybavte se v Happy Sportu na jarní prázdniny 2024

Potřebujete poradit?

Nyní jsme offline
PO-PÁ 10:00 - 18:00SO 9:00 - 15:00NE ZAVŘENO
774 493 483 dotazy@happysport.cz