OTEVÍRACÍ DOBA VELIKONOCE Více

Důležité info: Vážení zákazníci, v době velikonočních svátků od 29. 3. - 1. 4. 2024 máme všechny pobočky uzavřené. Děkujeme za pochopení.

Méně

HoppyGo: „Na hory to jde i bez auta“

16. 01. 2021

Chcete vyrazit na hory, ale vaše auto stávkuje nebo se na takovou cestu nehodí? My vás na svah vezmeme! Spojili jsme totiž síly s HoppyGo, platformou pro sdílení aut. Které kroky vedou k půjčenému autu a jak navíc získat slevu na lyžařskou výbavu? To se dozvíte v krátkém povídání.

Na hory nemusíte jen skibusem 

Do horského prašanu teď skočíte i díky nám a HoppyGo. Tahle vymakaná služba spojuje ty, co milují auta, ale nevyužívají je tak často s těmi, kteří by si auto půjčit chtěli. V současné době platforma čítá zhruba 2000 aut, mezi kterými najdete nejrůznější kategorie a značky pro každou příležitost. 

Je na vás, v čem pojedete

Na hory nepofrčíte kabrioletem, budou vás zajímat třeba Jeepy nebo prostorné dodávky s náhonem na přední kola, co jsou pro rodinu i vybavení. A to vše v HoppyGo najdete. Zažijete tak nejen vysněnou dovolenou na sněhu, ale chlapi si užijí i zážitek v autě podle představ. 

Půjčení ve 3 krocích 

  • Založíte si účetkterý zvládnete během chvilky. Stačí jen občanka, řidičák a vaše kontaktní údaje. Všechny pak HoppyGo ověří kvůli bezpečnosti do 24 hodin a můžete jet dál. 
  • Vyberete auto a ne ledajaké. V HoppyGo teď objednáte auta přesně pro lyžařský výlet do hor. Pomocí výbavových filtrů najdete vozy třeba s 4x4, střešními boxy nebo vaky v interiéru na lyže či vyhřívanými sedadly. 
    Auta vybírejte podle lokality, data dostupnosti a dalších filtrů. Pak už jen pošlete majiteli žádost o půjčku. 
  • Vyzvednete auto, ale než ho převezmete, ověříte s majitelem stav vozu, vaši totožnost a pak už můžete vyrazit do cíle. 

    Získejte i happy slevu! 

     

    Díky partnerství Happy Sportu a HoppyGo teď můžete využít i slevy 500 Kč na výpůjčku. A jde to úplně jednoduše. Při dokončení rezervace jen zadáte kód HAPPYSPORT2021 a máte to. 

     

    Už nemusíte hledat v jízdních řádech, jak jezdí autobusy nebo se strachovat, že to váš Ferda do kopce nedá. Zvolte pohodlnou a spolehlivou službu, díky které bude cesta na hory bezpečná.

Mohlo by vás také zajímat

Vybavte se v Happy Sportu na jarní prázdniny 2024

HAPPY VÁNOCE a pohodový prosinec – garance doručení, vánoční balíčky a další vychytávky

Jak vybrat dětské kolo

Potřebujete poradit?

Jsme online
PO-PÁ 11:00 - 19:30SO 10:00 - 17:00NE 10:00 - 18:30
774 493 483 dotazy@happysport.cz