Vyřešte dárky už dnes, vyměnit je můžete do 45 dnů

08. 12. 2020

I Ježíšek se někdy splete. Proto má Happy Sport řešení pro dobu online nakupování. Čtěte dál a dozvíte se, jak pořídit dárky během chvilky a být v klidu. Pokud se netrefíte, můžete je vrátit či vyměnit, a to až do 45 dnů od zakoupení.

Ježíšek to teď nemá jednoduché 

Nákupy dárků pod stromeček vám teď v Happy Sportu ulehčíme. Uvědomujeme si totiž, že vybírat jakékoliv radosti na e-shopu není úplná brnkačka, zvlášť v této době a hlavně, když jde o vybavení na hory.  

V těchto dnech se spoléháte na svůj odhad a perfektně popsané parametry na webu. Hned potom musíte důvěřovat přepravní společnosti, a to je před svátky taky malinko stresující. Dopravci nestíhají a je těžké nákup načasovat tak, abyste se vešli do zákonné lhůty na vrácení zboží či jeho výměnu. 

Proto vám to chceme zjednodušit

Naším cílem je zkrátka vaše spokojenost a neprahneme po tom, abyste před svátky zažívali stresy. Chceme, abyste si vybrali své dárky v klidu a pak si je řádně užili na svahu. Proto jsme prodloužili lhůtu na vracení i výměnu zboží na 45 dní ode dne nákupu.

A co je na tom nejlepší? 

Nastavili jsme lhůtu tak, že můžete přijít klidně i po svátcích a všechno vyřešíme. Máme jen jednu prosbu… Abychom mohli vyjít vstříc každému zákazníkovi, vracejte zboží nepoškozené. Ulehčíte nám tím spoustu starostí a my se pak budeme moci věnovat jen vašim přáním. 

Takže objednávejte dárky už dnes, ať stihnout přijít. A když se netrefíte nebo si výběr rozmyslíte, po Vánocích jde všechno vrátit i vyměnit. 

Vrátit i vyměnit můžete vše během chvilky 

Zboží, které chcete vrátit či vyměnit, pošlete zpět na naši adresu s vyplněným formulářem. Ten si stáhnete už zde nebo ho najdete v e-mailu s potvrzením objednávky. 

Lyže a jiné vybavení vracejte na adresu: 

HAPPY SKI SPORT, s.r.o.

Plzeňská 435/338, 

163 00 Praha 6 – Řepy

A jestli zatoužíte po jiném typu zboží nebo velikosti, dejte nám vědět. My už to zařídíme. Hned jak budeme mít vaše nové vybavení připravené, odešleme ho na adresu uvedenou ve formuláři. 

Pro více informací pište na: dotazy@happysport.cz nebo volejte: 774 493 483. 

Objednávejte dárky bez obav, Ježíšek má jistě správný odhad. A kdyby cokoliv, jsme tu pro vás.

Mohlo by vás také zajímat

Happy Sport půjčuje sněžné brusle Tomsen

Paddleboardy

Jak vybrat dětské kolo

Vybavte se v Happy Sportu na jarní prázdniny 2024

Potřebujete poradit?

Jsme online
PO-PÁ 10:00 - 18:00SO 9:00 - 15:00NE ZAVŘENO
774 493 483 dotazy@happysport.cz