Jak to u nás chodí na pobočkách?

23. 01. 2023

Určitě by vás zajímalo, jak funguje happysporťácký pořadový systém, díky kterému nečekáte ve frontě. A když je před vámi jeden zákazník, těch pár minutek strávíte příjemně. Jako ve srubu na horách s hrnkem horkého kafe... Přesvědčte se.

Na každého se dostane

Pořadový systém je důmyslně rozdělen a nejprve si zvolíte, zda chcete servis, nebo půjčovnu. Ale kdyby něco, naše obsluha vám ráda pomůže. 

Servis se dělí na: 

  • objednání servisu, 
  • vyzvednutí servisu, 
  • seřízení vázání. 

Půjčovna má v nabídce: 

  • novou zápůjčku, 
  • prodloužení zápůjčky, 
  • ukončení zápůjčky, 
  • vyzvednutí rezervovaného vybavení. 

Je to docela jednoduché, nemyslíte? A když už si zvolíte, co přesně v Happy Sportu potřebujete, počkáte, až na vás přijde řada. Ovšem za jiných podmínek než v klasickém obchodě se sportovním vybavením. 

Vybírejte, co je libo 

Jakmile budete mít v ruce číslo pořadí, přesuňte se do prodejny a ve chvilce čekání omrkněte další zboží, které máme vystavené. Najdete tu kvalitní lyže, brýle nebo helmy. Zkrátka lyžařské nezbytnosti, bez jakých se na svahu neobejdete.

A kdyby na vás přišla řada, nic se neděje. Zajdete si k nám, vyřídíte, co potřebujete a pak se k výběru vrátíte. 

I čekání může být fajn

Když víte, jak na to, můžete zákazníkům zpříjemnit i chvíle ve „frontě“. V Happy Sportu jsme to vyřešili následovně. V okamžiku, kdy máte prohlédnuté vystavené zboží, se můžete přesunout do relax zóny, kde už se jen uvelebíte do masivních dřevěných židlí a vychutnáte si hrnek teplého kafe. Děti necháte hrát v našem koutku a ve zbytku času si můžete prohlížet třeba modely historických lyží. Slibujeme, že to uteče a zanedlouho se vám budeme věnovat. 

Tak dorazte.

Nejrychlejší cesta na hory vede přes Happy Sport.

Mohlo by vás také zajímat

Happy Sport půjčuje sněžné brusle Tomsen

Paddleboardy

Jak vybrat dětské kolo

Vybavte se v Happy Sportu na jarní prázdniny 2024

Potřebujete poradit?

Nyní jsme offline
PO-PÁ 10:00 - 18:00SO 9:00 - 15:00NE ZAVŘENO
774 493 483 dotazy@happysport.cz