Znáte Stocard? Tahle apka vám ulehčí život

21. 09. 2020

S nastávající sezónou pro vás máme i novou aplikaci. K čemu je dobrá, se dozvíte o pár řádků níž. Ovšem hned z kraje říkáme, že vám dodá naprostý pocit volnosti. Nebudete muset nosit žádné věrnostní karty po peněžence. Stačí prostě jedna apka, která je obsáhne, a ještě vám dá vědět, kdy pro vás chystáme výhodné akce. Nákupy v Happy Sportu budou teď ještě rychlejší.

Protože vám to chceme zjednodušit…

Určitě jste si už všimli, že poslední dobou přicházíme se spoustou novinek. A rozhodně nekončíme. I teď jsme se rozhodli, že vám chceme usnadnit nakupování, takže jsme se zapojili do aplikace Stocard, díky níž:

  • budete mít své věrnostní karty pohromadě online,
  • nemusíte tahat po peněžence hromady plastových karet,
  • neztratíte věrnostní kartu od Happy Sportu,  
  • nezmeškáte slevy, odměny a další akční nabídky.

Ztrácíte věrnostní karty? Poznejte Stocard

Ať žije minimalismus a jednoduchost! V tomhle duchu nejspíš uvažovali vývojáři aplikace, která usnadňuje nakupování i přehled o slevách. Stocard vám totiž umožní digitalizaci věrnostních karet. Prostě je uloží na jedno místo do vašeho telefonu. Ten máte stejně neustále u sebe… Pak už se vám nestane, že se u pokladny chytnete za hlavu a budete přemýšlet, kde máte právě svou věrnostní kartu se slevami.

Stocard je navíc úplně zadarmo, a teď další pecka: neobsahuje reklamy! Budete si s ní rozumět, ať je vám patnáct nebo jste se na lyžích učili před 30 lety.

Co všechno apka umí a jak ji využijete v Happy Sportu ve 4 bodech:

  1. Uloží věrnostní kartu, co u nás dostanete, když si zařídíte dlouhodobou nebo krátkodobou výpůjčku. Při další návštěvě nemusíte mít kartu fyzicky u sebe, abyste na ni mohli sbírat slevy a uzavírat nové smlouvy.
  2. Především vám ulehčí kapsy. Do našeho obchodu tak můžete přijít jen s telefonem. Stocard totiž využijete nejen na uplatnění slevy, ale poslouží vám jako identifikátor pro uzavření nebo prodloužení nové výpůjčky. S aplikací Stocard můžete navíc i platit. Více o tom, jak platby fungují v praxi, zjistíte tady.
  3. Aplikace má však mnoho dalších výhod. Sbíráte s ní věrnostní body – za každý nákup, kdy načítáte věrnostní kartu, se vám při skenování kódu sbírají také body, které můžete uplatnit u dalších návštěv.
  4. Jelikož máte Stocard kompletně v českém jazyce a je velmi intuitivní, naučí se s ní i vaši rodiče, kteří můžou sledovat skvělé nabídky – kupóny, slevy nebo letáky.

Stocard přidáte do mobilu během chvilky

Chcete si uložit všechny věrnostní karty do jedné apky? Zabere vám to jen pár sekund. Stačí pár kroků.

Aplikaci stáhnete jednoduše během pár kliknutí. Stocard si rozumí se systémem Android i s Applem a přesvědčit se o tom můžete rovnou zde, kde si apku stáhnete

Stocard funguje hlavně pomocí foťáku, kterým postupně naskenujete čárové kódy věrnostních karet z Happy Sportu, ale i jiných karet z ostatních obchodů – Ikea, Teta, dr. Max a tak dále. Stocard spolupracuje se společnostmi od lékáren až po ubytovací zařízení nebo letectví.  

Apka po načtení všech karet uloží všechny kódy do své paměti, abyste pak na naší pobočce využili místo plastové kartičky svůj telefon. My už jen nasnímáme kód z obrazovky a je hotovo.

Když chcete vědět o slevách a mít své karty stále u sebe, nechcete je nutně hledat po šuplíkách doma a tahat celý balík kartiček po kapsách. Dejte proto přednost jednoduché aplikaci a vyrazte do města jen s mobilem. Sezóna už je za dveřmi, takže apku určitě využijete. Za nedlouho vám představíme ještě další odměny a novinky, ale nechte se překvapit… Dáme vám včas vědět. 

Mohlo by vás také zajímat

Happy Sport půjčuje sněžné brusle Tomsen

Paddleboardy

Jak vybrat dětské kolo

Vybavte se v Happy Sportu na jarní prázdniny 2024

Potřebujete poradit?

Nyní jsme offline
PO-PÁ 10:00 - 18:00SO 9:00 - 15:00NE ZAVŘENO
774 493 483 dotazy@happysport.cz