FAIR PLAY, aneb Svět očima dětí

11. 04. 2020

Vždy chceme, abyste si užili dovolenou jako celá rodina. V současné době však situace výletům nepřeje, děti nemůžou chodit do školy a doma už je taky dlouhá chvíle. Proto jsme se rozhodli malé sportovce zabavit.

FAIR PLAY i mimo hru

Co je pro sporťáky nejvíc? Radost ze hry, a když je všechno FAIR PLAY. Přijměte proto výzvu FAIR PLAY – SVĚT OČIMA DĚTÍ a pojďte společně ukázat svět okolo vás.

Jak na to?

Rodiče, napište nám spolu s dětmi do soukromé zprávy na Facebooku, jak vidíte svět kolem sebe v této době. Jak vnímáte solidaritu, malé hrdinské činy nebo jak pomáháte sobě a ostatním. A kdo má tu správnou tvořivou náladu, může celý svět okolo nakreslit či namalovat.

Fantazii se meze nekladou, a když děti napadne, že nám celou situaci ukážou skrze výrobek, pusťte se směle do toho. Pak už jen stačí celý proces vyfotit a poslat nám to do FB zpráv ve formě: Word, PDF nebo JPG.

Ve zprávách se nemusíte podepisovat, budeme mít radost třeba z obrázku, na který napíšete jen Markétka z Prahy, 10 let. 

Nás prostě zajímá, jak si teď všímáte hezkých věcí a dobrých skutků, kterých je okolo spousta.

Tvořte a nenechte se rušit

Není kam spěchat. Co taky dělat v této době. Výzvu jsme vypsali na deset dní, takže je na všechno čas. My se zatím budeme těšit na vaše zprávy, obrázky a fotky.

ZÚČASTNIT SE na FB události.

V Happy Sportu vnímáme tuto výzvu jako prostředek, jak se zaměřit i na pozitivní věci, které se dějí. Někdy přijde time out, během kterého je pořád důležité pomáhat spoluhráčům. Vždycky ale férově.

Mohlo by vás také zajímat

Happy Sport půjčuje sněžné brusle Tomsen

Paddleboardy

Jak vybrat dětské kolo

Vybavte se v Happy Sportu na jarní prázdniny 2024

Potřebujete poradit?

Nyní jsme offline
PO-PÁ 10:00 - 18:00SO 9:00 - 15:00NE ZAVŘENO
774 493 483 dotazy@happysport.cz