OTEVÍRACÍ DOBA VELIKONOCE Více

Důležité info: Vážení zákazníci, v době velikonočních svátků od 29. 3. - 1. 4. 2024 máme všechny pobočky uzavřené. Děkujeme za pochopení.

Méně

Festival pro celou rodinu

31. 10. 2022 / Kam vyrazit

Těšíte se na zimu? My v Happy Sportu ano, proto jsme se rozhodli, že si společně s vámi čekání zkrátíme. Na poslední listopadový víkend jsme si pro vás připravili Festival Bezpečně na sjezdovce. Máte se na co těšit vy i vaše ratolesti.

Co vás na Festivalu Bezpečně na sjezdovce čeká?

Naše pražská pobočka v Řepích se na celý víkend promění v ráj pro malé a velké dobrodruhy, kteří milují sníh. Dozvíte se, jak se vyrábí lyže, jak se cítí skialpinista na vrcholu nebo jak se máte o své lyže správně starat. Na lyžařském trenažéru změříte síly s ostatními. Děti si vyzkouší expedici a práci detektiva. Pokud pro ně sháníte lyžařské nebo outdoorové vybavení, mohou si ho u nás vyzkoušet. Po celou dobu festivalu budete moct ochutnat skvělé jídlo od Twisted Food Truck - těšte se na skvělé tortilly a quesadilly, teplé i studené nápoje. 

Program pro velké dobrodruhy

Čeká vás promítání krátkometrážních filmů s tematikou zimních sportů. Přenesou vás do ledových vod řeky Columbia, do pohoří Dhaulagiri v Nepálu, ale poznáte třeba i staré známé Tyroly v úplně novém světle. Poslechnete si přednášku o krásách i nebezpečích skialpinismu nebo freestylového lyžování. Nová česká značka lyží Aspen vás nechá nahlédnout doslova až do kuchyně. Na workshopu s odborníky se naučíte lyže správně brousit a voskovat. Pokochat se můžete výstavou fotografií nejlepšího českého akčního fotografa Jana Kasla, který se pyšní prestižní cenou RedBull Illume. Na výstavě najdete fotky s tematikou lyžování, skialpinismu a snowboardingu.

Program pro malé dobrodruhy

Vaše děti si zahrají na účastníky expedice, v jejímž průběhu musí prokázat odvahu i důvtip při překonávání překážek. Jako detektivové budou moci vypátrat ztracenou trofej ze stadionu skokanského můstku v Bergisel a vrátit ji na její místo ve vitríně. Na akci také můžete podpořit lišáka Rebarboru, který bydlí v Záchranné stanici hlavního města Prahy.

Vyberte dětem vybavení

Protože naší hlavní misí je vybavit vás na zimní radovánky, můžete zde svým ratolestem vybrat a na místě vyzkoušet veškeré outdoorové vybavení. Chápeme, jak těžké může být dostat děti do obchodu a zkoušet jim oblečení. Tady můžete nakupovat a za chvíli se jít zase bavit.

Proč bezpečnost na sjezdovce?

V Happy Sportu se bezpečnosti na sjezdovce věnujeme dlouhodobě. Šíříme osvětu o Desateru FIS pro bezpečný pohyb na sjezdovce. Věříme, že jen, když se všichni budeme chovat bezpečně, můžeme si zimu užít naplno. Neohleduplnost přináší zbytečná zranění a kazí radost všem. 

To vše a mnohem víc na Festivalu Bezpečně na sjezdovce. Dorazte, těšíme se na vás.

Podrobnější program najdete na  webu projektu Bezpečně na sjezdovce.

Aktuální informace čekejte na Facebooku.

 

Mohlo by vás také zajímat

Vybavte se v Happy Sportu na jarní prázdniny 2024

HAPPY VÁNOCE a pohodový prosinec – garance doručení, vánoční balíčky a další vychytávky

Jak vybrat dětské kolo

Potřebujete poradit?

Nyní jsme offline
PO-PÁ 11:00 - 19:30SO 10:00 - 17:00NE 10:00 - 18:30
774 493 483 dotazy@happysport.cz