OTEVÍRACÍ DOBA VELIKONOCE Více

Důležité info: Vážení zákazníci, v době velikonočních svátků od 29. 3. - 1. 4. 2024 máme všechny pobočky uzavřené. Děkujeme za pochopení.

Méně

Jak to u nás chodí na pobočkách?

23. 01. 2023

Určitě by vás zajímalo, jak funguje happysporťácký pořadový systém, díky kterému nečekáte ve frontě. A když je před vámi jeden zákazník, těch pár minutek strávíte příjemně. Jako ve srubu na horách s hrnkem horkého kafe... Přesvědčte se.

Na každého se dostane

Pořadový systém je důmyslně rozdělen a nejprve si zvolíte, zda chcete servis, nebo půjčovnu. Ale kdyby něco, naše obsluha vám ráda pomůže. 

Servis se dělí na: 

  • objednání servisu, 
  • vyzvednutí servisu, 
  • seřízení vázání. 

Půjčovna má v nabídce: 

  • novou zápůjčku, 
  • prodloužení zápůjčky, 
  • ukončení zápůjčky, 
  • vyzvednutí rezervovaného vybavení. 

Je to docela jednoduché, nemyslíte? A když už si zvolíte, co přesně v Happy Sportu potřebujete, počkáte, až na vás přijde řada. Ovšem za jiných podmínek než v klasickém obchodě se sportovním vybavením. 

Vybírejte, co je libo 

Jakmile budete mít v ruce číslo pořadí, přesuňte se do prodejny a ve chvilce čekání omrkněte další zboží, které máme vystavené. Najdete tu kvalitní lyže, brýle nebo helmy. Zkrátka lyžařské nezbytnosti, bez jakých se na svahu neobejdete.

A kdyby na vás přišla řada, nic se neděje. Zajdete si k nám, vyřídíte, co potřebujete a pak se k výběru vrátíte. 

I čekání může být fajn

Když víte, jak na to, můžete zákazníkům zpříjemnit i chvíle ve „frontě“. V Happy Sportu jsme to vyřešili následovně. V okamžiku, kdy máte prohlédnuté vystavené zboží, se můžete přesunout do relax zóny, kde už se jen uvelebíte do masivních dřevěných židlí a vychutnáte si hrnek teplého kafe. Děti necháte hrát v našem koutku a ve zbytku času si můžete prohlížet třeba modely historických lyží. Slibujeme, že to uteče a zanedlouho se vám budeme věnovat. 

Tak dorazte.

Nejrychlejší cesta na hory vede přes Happy Sport.

Mohlo by vás také zajímat

Vybavte se v Happy Sportu na jarní prázdniny 2024

HAPPY VÁNOCE a pohodový prosinec – garance doručení, vánoční balíčky a další vychytávky

Jak vybrat dětské kolo

Potřebujete poradit?

Nyní jsme offline
PO-PÁ 11:00 - 19:30SO 10:00 - 17:00NE 10:00 - 18:30
774 493 483 dotazy@happysport.cz