Půjčte si lyže snadno a rychle

03. 12. 2019

Chcete mít přehled o tom, kolik bude stát vybavení pro vás nebo pro celou rodinu? Podívejte se na online konfigurátor, díky kterému během chvilky zjistíte, co na hory potřebujete, jaká je cena a kdy si můžete vybavení vyzvednout.

Přestalo vás bavit věčné hledání cen za půjčení lyží a potřebujete mít jasno v tom, na kolik vás celá výbava vyjde? Využijte náš nový konfigurátor půjčovného. V jednoduchých krocích vás dovede k částce za půjčovné a na naše pobočky, kde už se vám budeme věnovat osobně.

Proč konfigurátor využít?

  • Provedeme vás základním vybavením od lyží až po helmy a jiné bezpečnostní prvky.
  • Budete mít konkrétní představu o vypůjčené výbavě, a to do poslední koruny.
  • Spočítáme vám cenu a dáme vědět, kdy si můžete výbavu vyzvednout.

Spočítejte si cenu vybavení, bude to chvilka

Podívejte se na naše webové stránky, kde najdete půjčovny a také konfigurátor cen. Všechno je intuitivní, ale pro jistotu si tu vysvětlíme jednotlivé kroky.

  1. Jestli jste se dostali k prvnímu bodu, vyplňte, pro koho výbavu půjčujete – pro sebe, svou ženu, muže nebo dítě. Tlačítkem Pokračovat se přesunete dál.
  2. Ve druhém kroku upřesníte, co všechno na svah potřebujete. Zatrhněte své požadavky, váhu i výšku lyžaře a také jeho zdatnost a typ lyží. Nevíte si u této položky rady? Nic se neděje, klikněte na ikonku, pod kterou se skrývají i vysvětlivky, nebo dotaz přeskočte a vyřešíme ho společně na naší pobočce.
  3. Pak už jen vyplnit termín zimní dovolené a konfigurátor vám spočítá přesnou částku za půjčení výbavy. Dokument o ceně si můžete vytisknout a vzít ho k nám do půjčovny.

    Jste na horách jako doma? Půjčte si výbavu na celý rok

    Během vyplňování konfigurátoru narazíte i na možnost celoroční půjčky. Pokud víte, že budete lyžovat pravidelně, stačí v konfigurátoru zatrhnout požadavek a mít lyže celý rok u sebe.

    A jak to funguje v praxi? Navštívíte nás na pobočce a vyberete si přesně podle sebe. Doma pak budete mít komplet výbavu, kterou můžete používat během celého roku a nemusíte ji shánět před každou cestou na hory.

    U celoroční půjčky máte navíc zdarma:

  4. výměnu lyží podle aktuální výšky svých dětí,
  5. seřízení bezpečnostního vázání a provedení testu jeho funkčnosti.
  6. „No, a poškrábal jste mi lyže… 

    Bojíte se, že vám na dovolené někdo lyže poškrábe nebo se vám během sjezdu zlomí hůlka? U ceny najdete i příplatek na krytí škod, který sice není povinný, ale finančně vám pomůže při neúmyslném poškození výbavy, takže můžete vyrazit s větším klidem a užívat si jen hory, prašan a lyžování.

    Příplatek na krytí škod se však nevztahuje na poničení mimo sjezdovky a krádež. Výbavu si proto hlídejte, jako by byla vaše vlastní.

    Na pobočkách už řešíme jen detaily

    Po objednání stačí přijít do jedné z našich poboček a vybrat si vybavení na míru. Naše zkušená obsluha, která je v Praze i v Hradci Králové, vám ráda poradí a pomůže najít lyže a doplňky, které vám padnou jako ulité.

    Co budete potřebovat, abychom vám výbavu půjčili?

    Na pobočku si vezměte svůj občanský, nebo řidičský průkaz a pak už stačí jen uhradit sjednanou částku. Během výpůjčky se skládá i záloha, kterou vám po vrácení výbavy zase vyplatíme zpět.

    Věříme, že jsme vám alespoň trochu pomohli získat přehled o tom, co vás čeká při vypůjčení lyží a celé výbavy na hory. Pokud byste měli ještě něja

Mohlo by vás také zajímat

Happy Sport půjčuje sněžné brusle Tomsen

Paddleboardy

Jak vybrat dětské kolo

Vybavte se v Happy Sportu na jarní prázdniny 2024

Potřebujete poradit?

Nyní jsme offline
PO-PÁ 10:00 - 18:00SO 9:00 - 15:00NE ZAVŘENO
774 493 483 dotazy@happysport.cz