OTEVÍRACÍ DOBA VE SVÁTEK Více

Důležité info: Vážení zákazníci, jsme povinni vám říci, že státem je určeno mít 1. a 8.5. zavřeno. Děkujeme za pochopení.

Méně

TOP 5 důvodů a výhod nákupu lyží ze Švýcarska

11. 11. 2021 / Tipy a rady

Zima se nám pomalu, ale jistě blíží a naším cílem je vás perfektně připravit na nadcházející sezónu, od které máme velké očekávání. Základem maximálního požitku z jízdy je definitivně výběr správných lyží, které budou vhodné právě pro vás. Naše půjčovny disponují kvalitním vybavením a velkým výběrem značek a modelů pocházejících ze srdce švýcarských hor. A společně se můžeme podívat na 5 top důvodů, proč jsou lyže ze Švýcarska tou správnou volbou.

Rodinná tradice

Happy Sport je jednička mezi půjčovnami a prodejci použitých lyží v ČR. Tomuto odvětví se věnujeme profesionálně již téměř 30 let. Z koníčka se stalo poslání, předávat naše zkušenosti a pocity z hor našim klientům. Rádi s vámi probereme vaše možnosti a očekávání a podle toho připravíme vybavení takové, jaké potřebujete. Sami jsme na horách jako doma, a proto bychom vám nedoporučili nic, co bychom sami na svah nevzali. A co víc, uvědomujeme si, že spokojený zákazník se rád vrací. A my se chceme s našimi klienty vídat. Ať už nás na pobočce nebo na sjezdovce. 

Kvalita především

Naši kolegové věnují lyžím dostatečnou péči a čas, které toto vybavení potřebuje. Máme kvalitní švýcarské stroje a lyže servisujeme pravidelně, takže se nebojíme říci, že jsou přesně v takovém stavu, aby poskytli potřebný komfort a plný požitek z jízdy. Kvalitní servis broušení zároveň zajistí delší životnost hran a skluznic a tím připraví vybavení i na opakované servisování.  

Častá obměna vybavení

Ve Švýcarsku je zvykem, že půjčovny své vybavení, především lyže a snowboardy, velmi často obměňují. Což ve zkratce znamená, že se málo ježděná a kvalitně servisovaná lyže dostane do oběhu k nám, potažmo následně až k vám, a vy pak máte šanci užít si horské zážitky naplno. 

Více značek, nepřeberné množství možností 

Jedním z hlavních důvodů, proč nakupujeme lyže ze Švýcarska, je bezesporu i ten, že jsme následně schopni vám poskytnout širokou škálu kvalitního lyžařského vybavení. Jako zákazník si tak u nás můžete vybrat z bohaté nabídky modelů a značek a věříme, že jsme schopni uspokojit potřeby téměř každého sjezdaře. 

Stöckli, Stöckli, Stöckli

Kdo je vyzkoušel, jiné již nechce. To jsou prémiové lyže švýcarské značky Stöckli, které jsou jak jinak dostupné téměř výhradně právě ze švýcarských středisek. Tyto lyže bychom zařadili do kategorie pro horské fajnšmekry, pokud tedy chcete vyzkoušet vytříbenou kvalitu, neváhejte se podívat k nám na web na nové i použité lyže Stöckli nebo se zastavte osobně u nás na prodejně. Rádi vám lyže představíme a pomůžeme s výběrem. 

Mohlo by vás také zajímat

Happy Sport půjčuje sněžné brusle Tomsen

Paddleboardy

Jak vybrat dětské kolo

Vybavte se v Happy Sportu na jarní prázdniny 2024

Potřebujete poradit?

Nyní jsme offline
PO-PÁ 10:00 - 18:00SO 9:00 - 15:00NE ZAVŘENO
774 493 483 dotazy@happysport.cz