Rok 2020 očima Happy Sportu

30. 12. 2020

Zajímá vás, jak vidíme ta kulatá dvacátá léta? Zprvu jsme se těšili na bohatou nadílku sněhu, měli připravený kopec novinek, ale ta dvacítka se vykutálela úplně jinak, než jsme si v Happy Sportu představovali. Ve zkratce šlo o velmi těžký rok, který pro nás byl zároveň poučením. Museli jsme čelit tolika výzvám a bojovat na různých frontách, že jsme o všem rovnou napsali.

Jak se to všechno schumelilo 

Milí zákazníci, na konci roku většina z nás bilancuje a my se rozhodli, že se o to hodnocení letoška podělíme s těmi nejdůležitějšími, bez nichž bychom nebyli tam, kde jsme. 

Naše rodinná firma se musela poslední měsíce poprat hned s několika výzvami, které nás stejně jako jiné kolegy z obchodu potkaly. A že by nás rok šetřil alespoň na začátku? Právě naopak! Všechno se „schumelilo“ už z kraje ledna s ne úplně ideální sezónou… Sníh, aby člověk pohledal i na horách a ke všemu se lyžařský „prime time“ zkrátil nuceným uzavřením prodejen. 

I přes všechny nástrahy jsme neházeli hůlky do imaginárních závějí a snažili se přesunout služby do on-line prostředí. A to se nám podařilo.  

Bojovali jsme na všech frontách 

Podporovali jsme boj proti koronaviru. Když totiž nebyly roušky, výrazně jsme snížili ceny multifunkčních šátků, které chránily nos i ústa. Také jsme se velmi rádi podíleli na podpoře lékařů a záchranářů. Pamatujete na akce Energii lékařům, které jsme se zúčastnili? Spočívala v tom, že jsme z každé objednávky posílali 10 % na konto sbírky. Výtěžek byl určen všem hrdinům ve zdravotnictví, kteří stáli v první linii a pomáhali. 

Stále jsme však doufali v klíčové zahájení zimní sezóny a zároveň se těšili na naše zákazníky ve všech kamenných prodejnách, které jsou pro naši společnost klíčové. Co čert nechtěl, i tady nám osud nepřál a došlo k dalším restrikcím. 

Opět přišla výzva, co s tím? 

Vedle spuštěné on-line komunikace a podpory jsme zavedli online prodlužování celoročních půjček a také jsme jezdili po celé Praze, abychom vyzvedli Vaše lyže a pak se o ně postarali u nás v rámci nové služby online servisování. 

Mimo to jsme zavedli nový pořadový systém, aby se nikdo nemusel mačkat ve frontách a měl tak dostatek prostoru na všech našich pobočkách. To nám však nestačilo a šli jsme ještě dál. Vstoupili jsme do zcela nového prostředí a začali s Vámi řešit vše individuálně prostřednictvím hovorů. Byli jsme mile překvapeni, jak jste naši podporu přijali a jak se naši zaměstnanci s celou situací zdárně porvali. Všem patří velký dík. 

Díky Vám jsme Happy 

Především však chceme poděkovat Vám, zákazníkům, kteří naše nové služby ocenili a ukázali nám, že pro Vás nejsme jen sportovní obchod, ale parťáci, na které je spoleh. Moc si vážíme toho, že jste byli po celou dobu s námi a nenechali jste nás na holičkách. 

Doufáme, že i v příštích letech nezklameme Vaši důvěru a budeme mít dost sil a také invence zlepšovat všechny naše služby. 

Přejeme Vám krásné prožití vánočních svátků a těšíme se opět v novém roce 2021. Věříme, že bude příznivější než ten letošní a my se brzy potkáme nejen na pobočkách, ale i na svahu. A závěrem? Ať všem sněží štěstí a hlavně zdraví. 

 

Za celý Happy Sport tým,

Petr Křivánek

Mohlo by vás také zajímat

Happy Sport půjčuje sněžné brusle Tomsen

Paddleboardy

Jak vybrat dětské kolo

Vybavte se v Happy Sportu na jarní prázdniny 2024

Potřebujete poradit?

Nyní jsme offline
PO-PÁ 10:00 - 18:00SO 9:00 - 15:00NE ZAVŘENO
774 493 483 dotazy@happysport.cz