Servisujte lyže s předstihem, vyplatí se to

30. 08. 2021 / Pečujeme o lyže

Ta představa, že si na horách jen užíváte a těsně před dovolenou už dobalíte posledních pár věcí? To je, co? Proto nenechávejte servis výbavy na poslední dobu a servisujte lyže s předstihem. Dáme vám 4 důvody z praxe, kvůli kterým pozdější servis přehodnotíte. A nakonec se dozvíte, jak vám naši zkušení servismani vyladí lyže k nepoznání.

Nemačkejte se ve frontě 

Na začátku sezóny nemusíte čekat ve frontě a potit se v bundě a oteplovačkách. V Happy Sportu si na servis počkáte v klidu u kafíčka, nebo se budete kochat výběrem lyží u plápolajícího ohně v krbu. V objednávkách na servis máme totiž pořadníkový systém, díky kterému proběhne všechno hladce a v pohodlí. 

Mějte servis za lepší peníze 

Klasický servis trvá tři dny. Pokud ho však potřebujete okamžitě, protože jste si na něj vzpomněli teď a zítra odjíždíte na hory, umíme i servis na počkání. Ale na rovinu, cenově se to nevyplatí. Za expres služby se platí příplatek, což je škoda peněz, když to můžete udělat s předstihem. 

Nekupujte lyže ve spěchu 

Při spěchu se může stát, že nám dáte lyže na servis a my během něho zjistíme, jak moc jsou probroušené nebo rozbité. Což poznáme až při servisu. Když do hor zbývá ještě měsíc, není problém si v klidu vybrat nové lyže. Naopak. Máte spoustu času a my prostoru, abychom vám s výběrem poradili a pomohli.  U kafíčka si třeba můžete přečíst, jak vybrat lyže třeba už dnes.

Pokud však zjistíte vadu na lyžích v okamžiku, kdy vám do odjezdu na hory zbývá pár hodin, musíte vybírat pod tlakem, a to nedoporučujeme. 

Hory ani kámoš nechtěj čekat 

„Kámo, jedem zejtra na hory, se přidáš, ne?“ Co na to říct, když máte lyže ještě ve sklepě. Mít tak hotový servis, vyrazíte hned, jakmile nasněží nebo řekne Petr: „Hele, jedeme, zejtra bude na horách pěkně.“ 

Lyže, snowboardy a běžky v tom nejlepším pořádku

V Happy Sportu ručíme za kvalitně odvedený servis. Samozřejmě, že umíme i expresní, ale proč ho volit, když to může být v klidu. 

Nabízíme profi péči o lyže na švýcarských strojích. Pobočky máme v Praze i Hradci Králové a samotné provedení šlape jako na drátkách. 

Za klasických podmínek stačí přijít a přinést své lyže, které potřebují servis. My je zkontrolujeme a poradíme vám nejvhodnější typ servisu. Všechny jeho kroky jsou ale na vás. Jakmile se domluvíme, řeknete si, zda na servis počkáte, nebo si ho vyzvednete později. 

Mohlo by vás také zajímat

Happy Sport půjčuje sněžné brusle Tomsen

Paddleboardy

Jak vybrat dětské kolo

Vybavte se v Happy Sportu na jarní prázdniny 2024

Potřebujete poradit?

Nyní jsme offline
PO-PÁ 10:00 - 18:00SO 9:00 - 15:00NE ZAVŘENO
774 493 483 dotazy@happysport.cz