Tipy na dárky pro milovníky zimy

24. 11. 2023 / Tipy a rady

Tipy na dárky pro všechny, kdo milují zimu a sníh. Vybrali jsme pro vás z našeho e-shopu pro každého něco. S námi vyřešíte vánoční dárky pro celou rodinu.

Samozřejmě musíte nejdřív vědět, jestli ten, koho chcete obdarovat, raději na lyžích sjíždí upravené tratě nebo běhá do kopce na skialpech. Zaměříme se především na produkty, které můžete vybrat sami. Tam, kde je třeba produkt nejdřív vyzkoušet, jako jsou lyžáky nebo boty na snowboard, volte možná raději dárkovou kartu. Ta udělá radost i po Vánocích a s ní si můžou vaši blízcí vybrat sami, co jim nejlépe padne.

Tipy na dárky pro lyžaře

V Happy Sportu jsou lyžaři naši nejoblíbenější lidé, to už asi víte. Máme pro lyžaře všechno v různém provedení. 

Lyže

Nejlépe se vybírají lyže začátečníkům, jelikož jim můžete usnadnit vstup na zasněžené svahy. Nebojte se koupě také použitých lyží, ty naše bazarové lyže jsou v tak skvělém stavu, že to pod stromečkem ani nepoznáte. Netušíte, jak vybrat lyže? Prostudujte si náš článek.

Rukavice

Rukavicemi nikdy neuděláte chybu. Bez rukavic se nedá lyžovat a často se ztrácí. Jsou navíc efektním doplňkem a jejich hřejivost a nepromokavost často určuje výsledný pocit z celého lyžařského dne. V naší nabídce najdete lyžařské rukavice všech velikostí i barev.

Helma

Lyžařská helma výrazně snižuje riziko úrazu, a přitom hlavně pro dámy a děti její vzhled musí dokonale ladit se zbytkem outfitu. Vybírejte podle obvodu hlavy. Kupte lyžařskou helmu a dejte tak najevo, jak vám na jejich bezpečí a zdraví záleží. 

Brýle

Komu darujete lyžařské brýle, tomu věnujete bezpečnost, pohodlí i skvělý zážitek v jednom. Brýle bývají velmi podceňovaným doplňkem, přitom v mlze můžou kvalitní brýle zachránit lyžařský den. Vyberte lyžařské brýle z naší nabídky a nenechávejte úspěch lyžařské dovolené na náhodě a počasí.

tipy na dárky pro lyžaře

Páteřák

Sjezdovky jsou stále častěji přeplněné, lyžujeme čím dál rychleji. Chrániče páteře přichází do módy. Jezdí váš syn nebo manžel rychle jako blázen? Darujte mu páteřák a s tím sobě klidnější spaní. Nevíte, jak ho vybrat? Poradíme vám v článku na blogu.

Taška na boty a vaky na lyže

Vánoce jsou také o tom darovat něco, co si vaši blízcí sami nekoupí. Protože je to nenapadne, protože chtějí ušetřit. Potom se tahají k autu s botami ve dvou rukách a mají odřená ramena od nošení lyží. Udělejte tomu přítrž a kupte jim kvalitní tašku nebo vak, ve kterém můžou své lyžařské vybavení přenášet.

Vložky do bot

Hledáte spíš drobnější dárek? Takový, který můžete předat i na parkovišti nebo v hospodě? Anatomické vložky do lyžařských bot jsou často tím, co skoncuje s nesnesitelnou bolestí z hroutící se klenby a dá konečně poznat pohodlí v lyžákách. Kupte kvalitní vložky do lyžařských bot, tím nic nezkazíte. Stačí vám znát správnou velikost.

Tipy na dárky pro mrňouse či pro teenagera

Těší se vaše děti na své první lyžování? Nebo už nadšeně brázdí svahy několik let? Lyže a kolo, tím Ježíšek nikdy nezklame.

Lyže

Máme obrovský výběr nových i použitých dětských lyží. Prodáváme také lyže značky Aspen Skis, které jinde nekoupíte. A ty jsou pro děti jako dělané. Protože u dětí nejvíc zabodujete vyladěným designem. Čím víc se jim budou lyžičky líbit, tím víc toho vydrží a tím spíš si je budou samy nosit.

Helma třeba s ušima

Když dítě sviští svahem dolů, podle helmy si ho poznáte. Helma musí být funkční a bezpečná, ale může být i krásná. Vyberte si z široké nabídky našich dětských a juniorských helem a jako mašličku na dárku použijte třeba uši nebo nádherné návleky, nad kterými dětské srdce zaplesá.

tipy na dárky pro lyžaře

Boby a sáně

Lyže už možná máte, ale stejně můžete své ratolesti nakoupit v našem e-shopu. Kupte skvělé a odolné boby nebo kluzáky z naší nabídky. Za kvalitu ručíme a za radost v dětských očích vlastně taky. 

Pro běžkaře

Potřebujete obdarovat milovníka bílé stopy? Nejprve si přečtěte článek, jak vybrat běžky. A pak vyrazte do e-shopu vybírat běžky. Máme běžky s různou úpravou skluznice, do různého terénu, nové i použité a vždy ve skvělém stavu.

Rukavice

Běžecké rukavice jsou pro úspěch výletu zásadní. Musí dost hřát, aby ochránili prsty, ale musí také umožnit rukám chladit tělo při aerobní aktivitě. Musí být dost prodyšné, ale přitom nepromokavé. Musí umožnit dost pevný stisk hůlky a manipulaci se zipem na oblečení i v mrazu, ale zároveň ochránit ruce před poškrábáním o ostré sněhové krystaly v případě pádu. Dobře zvolené běžecké rukavice navíc poslouží každému horalovi také pro výlet do zasněženého lesa. Vybírejte běžecké rukavice u nás, ručíme za to, že náročné požadavky splníte jako Ježíšek na jedničku.

Pro snowboardistu

Máte doma snowboarďáka? Potom uděláte dobře, když pod stromeček vložíte něco, co uspokojí jeho vášeň pro sníh, prašan a rychlou jízdu. 

Prkno

Začněte tím, že vyberete nový snowboard. V naší nabídce najdete nová i použitá prkna různých designů a délek. Především ale vždy prodáváme vybavení za ty nejlepší ceny, a to použité je v takové kvalitě, že se označení „bazarové” přímo vzpírá. Je to proto, že se o vybavení dobře staráme v naší půjčovně, než ho prodáme vám. Můžeme tedy ručit za jeho kvalitu.

Pro dobrodruha a skialpinistu

Skialpy

V nabídce Happy Sportu najdete různé skialpové lyže. Na našem blogu také najdete celou řadu článků, které vám poradí s výběrem. Vždy ručíme za kvalitu a nízkou cenu. A neříkejte nám, že sami nesníte o vlastních skialpových lyžích. Leckdo by je chtěl, ale málokdo se odhodlá si je koupit. Tak buďte ten nejlepší Ježíšek a rozhodněte za své blízké.

Pásy na skialpy

Skialpové pásy vždy odejdou jako první. Jestli máte doma skialpinistu, možná uděláte nejlépe, když mu pořídíte pásy nové nebo rovnou náhradní. Tato zásadní součást skialpinistické výbavy totiž nejčastěji podléhá zkáze a poškození a možná právě vy svým dárkem vyřešíte jeho starost s nelepícími pásy nebo špatný skluz dřív, než se odhodlá vyrazit do servisu či na prodejnu pro nové.

Lavinová výbava

Bez lavinové výbavy by se nikdo neměl pouštět do volného terénu. Zaručte tak bezpečí svých blízkých a svůj klidný spánek. Pořiďte jim lavinovou výbavu v naší nabídce. Nevíte, jak vybírat? Náš článek na blogu vám poradí.

Batohy

Na každou túru potřebujete kvalitní batoh. Batohy značky Ortovox z naší nabídky nejen, že skvěle drží na zádech a snadno vyberete vhodnou velikost pro každou postavu, disponují ale všemi potřebnými prvky. Mají úchytky na lyže, sněžnice, cepíny a další vybavení.

tipy na dárky pro lyžaře

Tipy na dárky pro milovníky zimy

Happy Sport nejsou jenom lyže. Naše srdce dlí na horách a proto také myslíme na milovníky výletů mezi zasněženými vrcholky. Kromě výše zmíněných batohů značky Ortovox, které využijete na každé túře pro vás máme ještě další skvělé tipy.

Návleky

Praktické a voděodolné návleky ocení každý, kdo se brodí hlubokým sněhem. Ať už má na nohou, boty, lyže nebo sněžnice. Je to nutnost do zimního terénu.

Funkční prádlo

Funkční prádlo je nezbytným doplňkem každé fyzicky náročné aktivity především v zimním období. Odvádí vlhkost od pokožky a neprochladnete, ani když se zapaříte. Kromě toho moderní funkční materiály jsou lehké a tenké, a přesto skvěle hřejí. V naší nabídce najdete první i druhé vrstvy, spodní i vrchní díly. Funkční prádlo využijí lyžaři, běžkaři, skialpinisté, snowboardisté i výletníci.

Ponožky

Kvalitní ponožky do (nejen) lyžařských bot rozhodují o tom, jestli budete ve frontě na vlek či na svařák na náměstí promrzlí přešlapovat nebo si v pohodě prozpěvovat koledy. Kupte třeba skvělé designové ponožky značky Aspen a uvidíte, že uděláte radost.

tipy na dárky pro lyžaře

Kukly

Kdo se někdy vydal na zasněžené horské vrcholky, tak ví, že tam pekelně fouká. Máte mezi svými blízkými horala? Prohlédněte si širokou nabídku kukel různých druhů a darujte se svým dárkem taky pohodu a uši v teple.

Dárková karta

A pokud nevíte nebo si netroufáte vybrat velikost a barvu, vyřešte dárky jednou kartou. Dárkovou kartu z Happy Sportu totiž může váš obdarovaný využít nejen na nákup, ale také na servis a služby půjčovny.

Koupíte buď přednabitou kartu z e-shopu, kterou doručíme krásně zabalenou.
Nebo si zakoupíte kartu na prodejně a my vám ji nabijeme na jakoukoliv částku začínající na 500 Kč.

tipy na dárky pro lyžaře

A pozor, pokud se vám už třeba nějaká karta doma povaluje, protože jste s její pomocí po loňských Vánocích nakoupili, využijte toho.

Přineste kartu na prodejnu, nabijte ji na libovolnou částku a pošlete dál.

Doufáme, že jsme vám svými tipy pomohli a ušetřili vánoční stres s vybíráním dárků.

Protože s Happy Sportem vede taky nejsnadnější cesta pod stromeček s vánoční pohodou

Mohlo by vás také zajímat

Happy Sport půjčuje sněžné brusle Tomsen

Paddleboardy

Jak vybrat dětské kolo

Vybavte se v Happy Sportu na jarní prázdniny 2024

Potřebujete poradit?

Nyní jsme offline
PO-PÁ 10:00 - 18:00SO 9:00 - 15:00NE ZAVŘENO
774 493 483 dotazy@happysport.cz